Меню
Вашата количка

За нас

От 2006 г. Sugarfree, една от най-големите гръцки компании в модната индустрия, се утвърди като добре позната марка на гръцкия и международния пазар на дамско облекло.

През 12-годишния си курс Sugarfree постави нови стандарти и създаде нов образ на съвременната жена. Винаги следвайки последните модни тенденции и стилове, тя създаде самостоятелни магазини, които съчетават мода, сезонност, голямо разнообразие от продукти и цветове, качество, обслужване и отлични цени. Sugarfree има за цел да бъде най-предпочитаното от жените клиенти.

В момента Sugarfree има 40 магазина в цяла Европа. Известен е със своята "спортно-шик" естетика и особено с уникалните анцузи от велур и хавлиени костюми. Колекциите са обогатени с модерни целодневни артикули, вдъхновени от последните модни тенденции, съчетаващи комфорт и стил.

Sugarfree предлага широка гама от продукти, включително дамски дрехи, велурени и хавлиени анцузи, бельо, бански костюми, плажно облекло, избрани аксесоари и детско облекло. От есен-зима е въведена нова фитнес линия, колекцията Work It Out, насочена към жените, които искат да бъдат на мода дори във фитнеса. Клинове, тениски, кроп топове, спортни сутиени в ярки цветове и щампи са задължителните артикули за всеки сезон. Ключовите моменти на Sugarfree са уникалният дизайн, отличното качество и достъпните цени, които утвърждават нашата марка на гръцкия и международния пазар.